Zoeken naar sauna huren

Groepsaccommodaties met o.a. sauna, whirlpool, jacuzzi, zwembad.
Je kunt het zo eenvoudig of zo luxe maken als je, of de groep, zelf wilt. Er zijn wellness groepswoningen te huur voor 10 tot 50 personen, veelal inclusief een zwembad binnen of buiten, een hottub op het terras en een sauna in de woning zelf.
Mobiele sauna verhuur op locatie in heel Nederland.
Onze mobiele sauna is te huur en biedt ruimte aan maximaal 6 saunagangers tegelijk. De sauna is na een uurtje stoken op temperatuur. Wij plaatsen de sauna op elke gewenste locatie. terug naar boven. Onze mobiele sauna verhuren wij vanaf.
Prive Sauna huren? Super Luxe 100% Discreet Secretrooms.
2 uur 7900., Romantische privé wellness met buitenjacuzzi, overnachten mogelijk! 2 uur 9995., Wellness paradijs met jacuzzi, stoomcabine, Finse en infrarood sauna in de omgeving van Nijmegen. 2 uur 9995., Luxe en moderne privé wellness met sauna, jacuzzi en overnachtingsmogelijkheid.
Tarieven Sauna Beauty Ommen.
Huidverbetering Cosmetique Totale. Home Info Tarieven. Sauna deluxe gebruik van alle faciliteiten. Sauna avondtarief vanaf 18.00 uur. 10 badenkaart sauna 6 maand. 20 badenkaart sauna 6 maand. Kinderen toegang vanaf 10 jaar. gebruik van infrarood cabine en zwembad. Slippers te koop.
Overzicht Vakantieverblijven met Sauna op Vlieland.
4-16 persoons vakantiehuis in de duinen bij het strand. 2 persoons appartement met infraroodsauna. 5 persoons vakantiehuis aande rand van het dorp. 6 persoons huis met sauna, in de duinen. vakantiehuis voor 6-14 personen in de duinen bij het strand.
Sauna Badhuis en sauna Da Costa.
We hopen u spoedig in de sauna te zien! Er zijn beperkte mogelijkheden om de sauna af te huren. Voor info neem contact met ons op via info.badhuisdacosta@gmail.com. SOCIAAL SINDS 1903. Bij temperaturen hoger dan 26C is onze sauna gesloten.
Vakantievilla met zwembad en sauna, 8, 10, 12 of 14 personen.
Vakantie villa met privé zwembad en privé sauna huren? Het is ook mogelijk om een vakantievilla 8, 10, 12 of 14 personen te huren met zwembad en sauna. Sorteer eerst op vakantievilla's' met zwembad en daarna op vakantievilla'8, 10, 12 of 14 personen met zwembad en sauna.
14-persoons villa Duyncoogh Villa Duyncoogh jacuzzi sauna.
Villa Duyncoogh jacuzzi sauna. Nieuw: Villa Duyncoogh, een zeer ruim, comfortabel, luxe en vrijstaand 14-persoons vakantiehuis waar u samen met familie en/of vrienden kunt genieten van veel comfort en wellness. De luxe villa bevindt zich op Texel aan de rand van het dorp De Koog, met bos, duinen, strand en zee op loopafstand.
Saunabaden en services.
Tags: Sauna Tarieven sauna. H a p p y H o u r! Bij ons iedere dag van 1400: uur 1500: uur weer of geen weer. Bij iedere bestelling van twee drankjes krijgt u het laagst geprijsde drankje geheel gratis!
Tarieven Spa Spa Sport Hotel ZUIVER.
Dit zijn vanaf prijzen en kunnen wijzigen op basis van dag en periode van het jaar. Zuiver heeft regelmatige acties op een entreeticket of arrangementen. Klik op de onderstaande button om de meest actuele aanbiedingen te bekijken. Bekijk onze sauna acties.

Contacteer ons