Zoeken naar sauna te huur

PRIVE SAUNA WELLNESS in Obdam te huur Installatie Tegelzetbedrijf Hans Ranzijn.
Prijzen Thermen La Mer Day Spa Wellness en Sauna in Almere.
12 maanden geldig, niet persoonsgebonden. Huur badjas en handdoeken en koop slippers. Prijzen gelden vanaf 1 oktober 2017, prijswijzigingen voorbehouden.; Op externe entreevouchers, externe kortingsvouchers en externe arrangementen geldt op feestdagen een toeslag van 750, p.p.; Het dragen van slippers is verplicht.; Het dragen van badkleding is binnen ons bedrijf niet toegestaan.; Het dragen van een badjas buiten het saunagedeelte is verplicht.; Kinderen vanaf 10 jaar zijn van harte welkom, mits in bezit van een zwemdiploma en onder toezicht van een volwassene.; Wij adviseren u te allen tijde uw saunabezoek te reserveren. Reserveer hier uw saunabezoek. Om een prettig verblijf voor u en uw medegasten te waarborgen, is het aantal gasten gebonden aan een maximum. Wij verzoeken u vriendelijk, alvorens ons bedrijf te bezoeken, notitie te nemen van onze huis en toegangsregels. Saunabezoek online reserveren. Adres en openingstijden. Inschrijven digitale nieuwsbrief. Saunabezoek online reserveren. Japanese Facial Massage. Thermen La Mer Day Spa. 1351 GN Almere Haven. Locatie: Vroege Vogelbos. Volg ons ook op.: Facebook en Twitter. Schrijf u nu in voor de digitale nieuwsbrief en maak kans op een jaar lang gratis sauna entree!
Wat is de entreeprijs bij Sauna Beauty Oase.
Deelname aan diverse opgietrituelen op basis van beschikbaarheid. Handdoeken, badjas en slippers. Het gebruik van een badjas, handdoeken en slippers is verplicht bij Sauna Beauty Oase. U kunt deze zelf meenemen, maar deze zijn ook te huur bij Sauna Beauty Oase.
Vakantiehuisje met Sauna Hoi Veluwe.
Vakantiehuisje met Sauna. Na een actieve dag fietsen op de Veluwe is er niets fijner dan even bijkomen en ontspannen in een sauna. Vandaag de dag zijn er veel luxe vakantiehuisjes op de Veluwe te huur waar een sauna bij te vinden is.
Bungalow te huur: Cranenburgsestraat, Groesbeek voor 1.230, /mnd.
Te huur zeer luxe, ruime, compleet gemeubileerde, vrijstaande Villa met grote tuin 600 m2 en sauna, in Groesbeek 3 km van Nijmegen, voor kortere of liefst langere / onbepaalde periode. Sfeervolle VILLA met twee slaapkamers, inloopkledingkamer, sauna, aangebouwde berging, gelegen aan de rand van het park, met schitterend uitzicht en omgeven door een tuin met zeer veel privacy.
Privé-Wellness Luxe Huisjes Huren.
Het grote badlaken gebruik je als je de sauna in gaat en leg je neer voordat je gaat zitten/liggen. De twee handdoeken zijn fijn om te hebben als je van te voren en eventueel na de tijd gaat douchen. Een badjas is lekker om aan te doen tussen de sauna en jacuzzi in.
Sauna het Kuurhuys Home Sauna het Kuurhuys.
Misschien wil je wel eens met een besloten groep naar de sauna, vindt je het een te grote stap om naar een openbare sauna te gaan, of je wilt graag met je partner het rijk voor jullie alleen? Bij ons kan het!
Luxe vakantiehuizen met sauna in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk I Specialvillas.nl.
Ontspanning tijdens de vakantie. Een sauna bij je eigen vakantiehuis biedt volop privacy. Je hoeft m met niemand te delen, je kiest je eigen moment om de sauna in te gaan en je hoeft aan het einde van de dag niet naar huis.
Sauna Overijssel Beerze Bulten Beerze Bulten.
Huur handdoek: 200, p.p. Slippers: 200, p.p. Sauna Overijssel: Sauna Private. Wist je dat het mogelijk is onze sauna in Overijssel bij familiecamping Beerze Bulten voor prive gebruik af te huren? Buiten de reguliere openingstijden heb je het complex dan helemaal voor jezelf.
Overzicht Vakantieverblijven met Sauna op Terschelling.
5 persoons vakantiehuis aan de rand van Formerum. 6 persoons vakantiehuis met sauna bij West. Westend de Heesedyk. 8 persoons voorhuis met open haard en sauna in Hee. De Kaarder Tun. 10 persoons achterhuis met sauna en open haard in Kaard.

Contacteer ons