Meer resultaten voor Color sauna

Welkom bij Zonne en Sauna Center Sirius.
met masque sauna voor het lichaam. Gelaatsverzorging AROMA express. Gelaatsverzorging AROMA essentiel. Gelaatsverzorging AROMA expert. Peeling als aanvullende prestatie AROMA. Peeling met modelage en effleurage AROMA. Perfect slim effect een afslankend ritueel met peeling. Anticellulite maodelage en masker. O.P.I gelnagellak full color.
VIDEO Brand De Clou: vier sauna's' blijven operationeel ATV.
Het is nog niet duidelijk wat de oorzaak is geweest van de brand in Saunacomplex De Clou in Ekeren. Het labo kwam er vanmorgen ter plaatse voor een onderzoek. Sven, de uitbater van de sauna, reageert één dag na de ramp vol ongeloof.
Mooie ruime sauna. Een verwennerij. Reizigersbeoordelingen Aquaheaven TripAdvisor.
De tropische en Romeinse sauna zijn de grootsten en hebben een leuk ingericht interieur. Ze hebben beiden een zwembad, aparte jacuzzi, hammam en sauna. De color en mozaïek sauna zijn kleiner, maar ook mooi ingericht. Het verschil met de grote sauna's' is dat de jacuzzi mee in het zwembad verwerkt is en de ruimte een pak kleiner is.
Producten Onderhoudsproducten van uw spa, sauna, infraroodcabine en tuinjacuzzi. Spaproducten.be.
Onderhoudsproducten van uw spa, sauna, infraroodcabine en tuinjacuzzi. Spa circulation PUMP circulatie pomp jacuzzi. motor die filter verwarming voor zich neemt, in verschillende types, prijzen, afmetinge, kracht. Spa LED colors lights LED color lampjes jacuzzi. Verlichting systemen voor spas, ook nadien in te bouwen mogelijk.
Sauna type Intense sauna.
LED in buis: lounge sfeer; extra brede lounge ligbanken in ayous. Hoofdsteunen, thermometer, sauna set. Wanden uit één deel. Mogelijke beelden voor de full color print.: Meer in deze categorie: Sauna type Buitensauna esthetique Sauna type Disclosure. terug naar boven.
Wellness en schoonheidsinstituut Belle Histoire.
Bij belle histoire kan iedereen terecht voor een brede waaier aan verzorging van lichaam en geest. Wij bieden u een privé wellness ruimte met sauna, infrarood cabine, hammam, jacuzzi, verwarmd binnenzwembad en relaxruimte waar u kan genieten van een hapje en een drankje.
Nail Color Spring Package Thermen La Mer Day Spa Wellness en Sauna in Almere.
Nail Color Spring Package. Een maand lang mooie nagels. normaal 7250, p.p. Let op: deze special is zonder entree sauna! Manicure GelColor by OPI max. Nadat uw nagellak 2 is verwijderd en de nagel diagnose is gesteld worden de nagels verzorgd en in model gevijld.
Beverly Weekend grote vakantiewoningen Ardennen Bütgenbach.
Ons vakantiecomplex BEVERLY WEEKEND bestaat uit 8 vakantiewoningen in het oorspronkelijke gebouw, plus een overdekt zwembad, een sauna, een fitnessruimte, een speelzaal, en andere voorzieningen in het nieuwe gedeelte. Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend.
10 TE BEZOEKEN WELLNESSCENTRA 2017 gratis datingsite.
De Romeinse sauna doet de Griekse oudheid herleven, terwijl u zich in de tropische sfeer van de Exotische sauna even op vakantie waant. Het strakke interieur van de Color sauna dompelt u onder in een regenboog van kleuren, terwijl de rustgevende inrichting van de Mozaïek sauna u een thuisgevoel geeft.
De Color" sauna bij Aquaheaven Welness te Leuven.
Pools, spa's' covers. Home Realisaties De Color" sauna bij Aquaheaven Wellness te Leuven. De Color" sauna bij Aquaheaven Welness te Leuven. Aquaheaven koos voor zijn Color" sauna de Aquasport fX 14 met overloop. De volledige technische installatie is volgens de Vlarem norm.

Contacteer ons